default logo
 

Tържествено връчване на дипломите на абсолвентите от випуск 2022

Публикувана на 10-06-2023

На 10.06.2023 г. се състоя тържественото връчване на дипломите за висше образование на абсолвентите от випуск 2022 на Машиностроителен факултет. Дипломите на над 140 бакалаври и магистри връчиха доц. д-р инж. Росен Радонов, заместник-ректор по електронно управление и доц. д-р инж. Румен Николов, декан на факултета.

Доц. Росен Радонов приветства абсолвентите с думите: "Скъпи абсолвенти, поздравявам ви от името на академичното ръководство на Техническия университет – София. Днешният ден ще се помни за много години. От днес вие сте професионални инженери. Кариерният път е пред вас. Бъдете професионалисти и смело налагайте своите идеи. Пожелавам на всички вас успешна реализация в кариерата и на добър час!“

Доц. Румен Николов поздрави абсолвентите с думите: „Скъпи абсолвенти, уважаеми родители. Завършва етап от живота ви, който ви дава успешен старт в кариерата и нови предизвикателства. Своите знания и умения ще можете да наложите в инженерните науки и да докажете силата на вашите познания. Не се страхувайте да бъдете първи, да експериментирате и да доказвате вашия професионализъм. И не забравяйте и вашите преподаватели и ролята на Техническия университет - София във вашия професионален път. Поздравявам и вашите родители за търпението и грижите към вас. В най-трудните моменти те са били до вас и са ви съветвали да продължите напред и да поемате отговорност, когато са настъпвали трудни дни във вашето образование. Благодаря Ви. Пожелавам на всички здраве и успешна професионална реализация“, каза доц. Николов.

Дойде накрая и дълго чакания момент, този на връчването на дипломите. Първи своите дипломи получиха отличниците, заедно със златни медали.

На добър час скъпи абсолвенти! Смело напред и ви пожелаваме блестяща кариера!

Всички снимки от дипломирането може да изтеглите от тук.